EuroParcs ervaringen

VDV Recreatie biedt verschillende recreatiewoningen bij het Veluwemeer te koop aan die in het complex van EuroParcs liggen. VDV Recreatie heeft samen met EuroParcs de leukste activiteiten in de omgeving voor u uitgezocht. Vervelen zult u zich nooit! Lees hieronder meer over de EuroParcs ervaringen:

EuroParcs ervaringen over de activiteiten dichtbij het Veluwemeer

De leukste activiteiten in de buurt van het Veluwemeer vindt u hieronder:

EuroParcs ervaringen over Dolfinarium

Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Binnen 20 minuten bent u bij het park. Bij Dolfinarium beleeft u van alles! Bekijk bijvoorbeeld de dolfijnenshow: Aqua Bella. Het is een ware belevenis, want u wordt écht meegenomen in het verhaal van de dolfijnen. Dit komt onder andere door de 3D-, licht en watereffecten. Ontdek de wereld van zeezoogdieren bij Dolfinarium!

EuroParcs ervaringen over Het Grote Kabouterbos

Het Grote Kabouterbos is ontzettend leuk voor kleine kinderen! Wandel samen met de kindertjes over het kabouterpad en ontdek alle kabouterverhalen. Verder kan er gespeeld worden op de kaboutertrimbaan en na het spelen kunt u lekker pannenkoeken eten.

EuroParcs ervaringen over Walibi Holland

Bent u een echte thrillseeker? Dan zit u bij Walibi Holland goed! Walibi Holland heeft de hoogste achtbaan van de Benelux: de Goliath. Ga de strijd aan met uw angsten. Vanaf het resort bent u binnen 20 minuten bij het attractiepark.

EuroParcs ervaringen over sauna & beautyresort de Zwaluwhoeve

Werden de achtbanen u toch iets te veel? Komt tot rust bij sauna & beautyresort de Zwaluwhoeve. Binnen 10 minuutjes rijden, bent u al bij het wellnessresort. Geniet van de spa en de massages!

Nieuwsgierig naar wat u er nog meer te beleven valt in de buurt van het Veluwemeer? Lees deel 3 ‘EuroParcs ervaringen over de omgeving van het Veluwemeer’.

Deel uw EuroParcs ervaringen met ons

VDV Recreatie vindt het leuk als u uw mening deelt: mist er een activiteit die echt niet in het rijtje mag ontbreken? Deel uw EuroParcs ervaring met ons via info@vdvrecreatie.nl.