EuroParcs verkoop ervaringen

Bij VDV Recreatie kunt u verschillende vakantiewoningen bij het Veluwemeer kopen die in het resort van Europarcs liggen. VDV Recreatie heeft in samenwerking met Europarcs op een rijtje gezet wat de ‘EuroParcs ervaringen’ zijn met betrekking tot de omgeving van het Veluwemeer. Hieronder leest u welke pretparken u vlakbij het Veluwemeer kunt vinden.

EuroParcs ervaringen over de attractieparken vlakbij het Veluwemeer

De leukste pretparken vlakbij het Veluwemeer vindt u hieronder:

Europarcs ervaringen over het familiepretpark Koninging Juliana Toren in Apeldoorn

Eén van de leukste pretparken in Nederland is het familiepretpark Koninging Juliana Toren in Apeldoorn. Het pretpark is een leuk dagje uit voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 12 jaar. Vanaf het Veluwepark resort waar de VDV recreatiewoningen staan, bent u ongeveer een halfuurtje onderweg. Het pretpark heeft meer dan zestig attracties, maak bijvoorbeeld een duizelingwekkende race in de achtbaan Jul’s Rollerskates of ontmoet de tv-sterren Jul & Julia. Verder maakt u van alles mee in het pretpark: met de Dino Tour ziet u dinosaurussen en met de attractie draaiende piraat voelt u uzelf eventjes een echte piraat. Voor de kleintjes is er ook van alles te beleven, zoals de attractie Jul’s Stones Baan of de kleintjes kunnen meerijden op een rug van een egel door Kabouterwonderland.

Europarcs ervaringen over de dierentuin Apenheul in Apeldoorn

De Apenheul is ontzettend leuk voor een dagje uit. Vanaf het resort bent u ongeveer binnen 40 minuten bij de Apenheul. De Apenheul is altijd verrassend. U loopt namelijk tussen de apen. Het kan dus zomaar zijn dat er een aapje op u springt! Wees niet bang dat er opeens een Gorilla op u springt, want de gorilla’s die op het zogenoemde ‘Gorilla-eiland’ zitten, kunt u veilig op afstand bewonderen.

Europarcs ervaringen over Burgers’ Zoo and Safaripark in Arnhem

Naar Burgers’ Zoo rijden is wel iets langer rijden (één uur) dan naar Juliana Toren of de Apenheul, maar dan heeft u ook wat! De dierentuin staat namelijk in de top 5 van leukste dierentuinen!

Bent u benieuwd naar wat u nog meer kunt doen in de omgeving van het Veluwemeer? Lees deel 2 ‘EuroParcs ervaringen over de omgeving van het Veluwemeer’.

Deel uw EuroParcs ervaringen met ons

VDV Recreatie staat altijd open voor feedback, aanvullingen en opmerkingen. Weet u bijvoorbeeld nog een leuk attractiepark vlakbij het Veluwemeer? Deel uw EuroParcs ervaringen over het Veluwemeer met ons via info@vdvrecreatie.nl.