Over ons

Over Ons

Wouter van der Vorst is de eigenaar van VDV Recreatie. Deze ondernemer is van jongs af aan werkzaam in de recreatiebranche en heeft de spreekwoordelijke voelsprieten voor de mooiste recreatiewoningen voor de mooiste locaties. Deze vakman kan vanuit zijn eigen ervaring en expertise dan ook een advies op maat verzorgen voor u. Het resultaat is dat u verzekerd bent van een onbetaalbaar mooi gevoel als u in uw pas verworven bezit verblijft of, wanneer u de recreatiewoning uit het oogpunt van een investering heeft gekocht, u maand in maand uit de huuropbrengsten op uw rekening ziet worden bijgeschreven.

Onze expertise

VDV Recreatie staat voor een persoonlijk betrokken contact vanaf het eerste contactmoment. Wij weten niet alleen dat het kopen van een receatiewoning iets anders is dan een doorsnee aankoop, wij handelen er ook naar. Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste om het maximale rendement uit hun financiële vermogen te halen. Indien nodig assisteren wij u ook bij de aanvraag voor de financiering, omdat wij op dat gebied ook veel ervaring en een groot netwerk hebben. Wanneer het een aankoop voor eigen gebruik betreft gaan wij voor die recreatiewoning die het meest beantwoordt aan uw beeld van een droomhuis voor de vakantie. Wanneer het om een investering gaat zetten wij in op een recreatiewoning die het meest rendement biedt. Nu én in de toekomst. Daarom werken wij ook samen met een professionele verhuurorganisatie zodat uw huurinkomsten op peil blijven.

Toplocaties

Omdat VDV Recreatie alleen voor toplocaties gaat, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met EuroParcs. Dit familiebedrijf onderscheidt zich door de A-locaties waar de resorts gelegen zijn en de originele architectuur van de recreatiewoningen. Die is of historisch streekgebonden naar de streek waar het resort gelegen is of juist modern met de nieuwste inzichten op het gebied van lichtinval en ruimtelijke indeling. Oftewel: een woning zoals op de Zaanse Schans of een recreatiewoning met grote ramen en een golfslag (een zogeheten Wave) in het dak is beide mogelijk. Ook andere ontwerpen, zoals een chalet in oude degelijke stijl, zijn echter bespreekbaar.